Medik8 Blemish SOS (Beta Gel) 15ml voor de acne huid

€41,00 Incl. btw
Levertijd: 1-2 werkdagen

De Blemish SOS is een gel die de ontstekingen bij acne direct behandeld en nieuwe ontstekingen zal voorkomen. Dit komt doordat het de ontstoken poriën kalmeert en diep in de poriën dringt voor een gericht resultaat. Azelaïnezuur reguleert de celvernieuwing, vermindert roodheid en versnelt het genezingsproces van de ontstekingen. Daarnaast zorg Salicylzuur voor een reiniging van de verstopte poriën door milde exfoliatie. Niacinamide (vitamine B3) is een ontstekingsremmer die de roodheid en irritatie verminderd. Tot slot zorgt Dioizuur voor een vermindering van de talgproductie en voorkoming van lange termijn doorbraken.

Deze gel is goed geschikt voor mensen met een acne, vette en rode huidtype.

Deze gel is vrij van olie en parabenen.

Voordelen op een rijtje
- Kalmeert ontstoken plekken
- Dringt diep in de poriën voor gerichte behandeling
- Reguleert de talgproductie
- Reinigt de verstopte poriën

 

Hoe te gebruiken

Breng ’s ochtends en ’s avonds nadat de huid gereinigd is een kleine hoeveelheid aan op uw vinger en wrijf dit vervolgens zachtjes op de plek van de ontsteking.

 

Ingrediënten

Actieve ingrediënten: Azelaic Acid, Dioic Acid, Niacinamide & Salicylic Acid
INCI: Aqua (water), Alcohol Denat., Isopentyldiol, Niacinamide, Azelaic Acid, Salicylic Acid, Octadecenedioic Acid, Polyacrylate Crosspolymer-6, Glycerin, Phenoxyethanol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Ethylhexylglycerin, Limonene, Sodium Metabisulfite, Linalool.