Medik8 Retinol 6TR serum 15ml

€57,95 Incl. btw
Levertijd: 1-2 werkdagen

Retinol (Vitamine A) is een product dat de productie van collageen stimuleert en het hyaluronzuur gehalte verhoogt. Het verbetert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels. Maar er zal ook een verbetering plaatsvinden van de ruwheid en de teint van de huid.
Het Trans Retinol (0,6%) bevordert dus de aanmaak van collageen en verhoogt de hydratatie. Tevens zorgt de Time Release Technology voor een minimalisatie van irritatie van de huid.

Let op: uw huid kan reageren op dit hogere percentage Retinol, het is sterk aan te raden om de huid eerst te behandelen met een lager percentage Retinol. U kunt bijvoorbeeld beginnen met Retinol 3T serum.

Dit serum is geschikt voor alle huidtypen.

Dit serum is vrij van conserveringsmiddelen en parabenen.

Voordelen op een rijtje
* Minimaliseert de poriegrootte
* Bevordert de anti-pigmentatie
* Verbetert de huidskleur en textuur
* Verhoogt de stevigheid van de huid
* Vermindert rimpeldiepte
* Anti-acne effect

 

Hoe te gebruiken

Let op: Het gebruik van Retinol moet geleidelijk aan opgebouwd worden, om uw huid te laten wennen aan het product. Daarom is het geadviseerd om de eerste week te starten met het gebruik van Retinol om de avond, als dit goed gaat kunt u de tweede week elke avond het serum gebruiken.

Breng nadat u uw huid heeft gereinigd, vier druppels Retinol direct aan op uw gelaat en wrijft dit in. Of laat een druppel op uw vinger vallen en wrijf dit daarna in. Laat het goed absorberen voordat u uw nachtcrème gebruikt.

 

Ingrediënten

Actieve ingrediënten: Vitamine A (0,6%) en Vitamine E
INCI: Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyclopentasiloxane, PPG-12/SMDI Copolymer, Cyclohexasiloxane, Retinol, Tocopheryl Acetate, Lecithin, BHT.