Medik8 Retinol Eye TR serum 7ml

€36,95 Incl. btw
Levertijd: 3-5 werkdagen

Dit nachtserum bevat 0,1% Retinol wat de aanmaak van collageen bevorderd. Dit zorgt voor een verbetering van de huidtextuur en hydratatie van de huid. Tevens zorgt het Time Release Technology voor een minimale irritatie aan de huid. Ook wordt de grootte en diepte van lijntjes en rimpels aanzienlijk verminderd, vervagen de donkere plekken onder de ogen en zal de huid beter gehydrateerd worden.

Dit serum is geschikt voor alle huidtypen.

Dit serum is vrij van conserveringsmiddelen en parabenen.

Voordelen op een rijtje
* Stimuleert de collageenproductie
* Verhoogt het niveau van hyaluronzuur
* Verstevigt de huid
* Verbetert de soepelheid van de huid

 

Hoe te gebruiken

Let op: Het gebruik van Retinol moet geleidelijk aan opgebouwd worden, om uw huid te laten wennen aan het product. Daarom is het geadviseerd om de eerste week te starten met het gebruik van Retinol om de avond, als dit goed gaat kunt u de tweede week elke avond het serum gebruiken.

Breng nadat u uw huid heeft gereinigd met de spatel het serum direct aan rondom de ogen. Of laat een druppel op je vinger en wrijf dit in de huid. Laat het middel goed absorberen voordat u uw nachtcrème aanbrengt.

 

Ingrediënten

Actieve ingrediënten: Vitamine A (0,1%) en Vitamine E
INCI: Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, PPG-12/SMDI Copolymer, Tocopheryl Acetate, Caprylic/Capric Triglyceride, Retinol, Lecithin, BHT.