White Balance Brightening Serum (White Balance Click Oxy-R) 2x10ml voor de huid met pigmentatie

€73,95 Incl. btw
Levertijd: 1-2 werkdagen

Het White Balance Click Oxy-R systeem is een serum dat zichtbaar de huid verbeterd bij diverse pigmentatie vormen, zoals donkere vlekken, pigmentvlekken, sproeten, zonneschade, melasma en een ongelijkmatige teint. Er zitten diverse ingrediënten in die dit doen verhelderen. Er zit Oxyresveratrol (Oxy-R) in het serum. Dit middel richt zich op de pigmentatie van de huid, minimaliseert en beperkt een ongelijkmatige teint en verbeterd de algehele uitstraling van de zonbeschadigde huid. Gluconolacton is een melkzuur (PHA) die exfolieert en hardnekkige melanine uitbraken vermindert. Tevens werkt Gluconolacton als vochtinbrenger en biedt het bescherming tegen UV-schade. Acetyl Glycyl Beta-Alanine werkt huidverhelderend en egaliserend. Tot slot zorgt N-Acetyl Glucosomanine en L-Leucine ook voor een huidverhelderend en egaliserend effect.

Dit serum is uitermate geschikt voor mensen met pigmentaandoeningen met elk huidtype.

Dit product is vrij van parabenen, retinoïden en kleurstof.

Voordelen op een rijtje
* Verbetert de algehele huidteint
* Voorkomt de verschijning van pigmentvlekken

 

Hoe te gebruiken

Druk voor de eerste toepassing stevig op de dop van het flesje om het Oxy-R toe te voegen aan het serum en schud voor gedurende 30 seconden het flesje goed om het product te mengen met het serum. Vervang de dop door de druppeldop voor toepassing. Nadat u het Oxy-R heeft toegepast in het serum, kunt u het serum pas 24 uur later gebruiken! Gebruik het product in de ochtend en avond nadat uw huid is gereinigd. Gebruikt 4 à 5 druppels en breng deze direct aan op uw huid of op uw vinger om het daarna op uw huid in te wrijven. Het is aan te raden om het gebruik toe te passen binnen de zes weken na het vrijlaten van het Oxy-R serum om het beste resultaat te garanderen.

 

Ingrediënten

Actieve ingrediënten: Highest Strength Oxy-R, Gluconolactone, Acetyl Glycyl Beta-Alanine, N-Acetyl Glucosamine & L-Leucine
INCI: Aqua (water), Butylene Glycol, Polysorbate 20, Acetyl Glucosamine, Sodium Hyaluronate, Gluconolactone, Hydroxyresveratrol, Artocarpus Lakoocha Wood Extract, Leucine, Acetyl Glycyl Beta-Alanine, Glycerin, Lactic Acid, Glucosyl Hesperidin, Ethyl Linoleate, Disodium EDTA, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil, Tetrapeptide-30, Sodium Benzoate, Sodium Metabisulfite, Cinnamomum Camphora (Camphor) Bark Oil, Limonene, Linalool, Benzyl Benzoate, Xanthan Gum, Farnesol, Benzyl Salicylate, Calcium Gluconate.