Medik8 r-Retinoate

€169,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Huidverbeteringsproduct r-Retinoate vertegenwoordigt een echte doorbraak in anti-ageing huidverbetering. Het ingekapselde actieve ingrediënt in r-Retinoate is gepatenteerd en Medik8 is exclusief gebruiker in de professionele huidverbetering. De naam van dit speciale actieve ingrediënt is retinyl retinoate.

Retinyl Retinoate is nieuw in de wetenschap. Het is een hybride molecuul door retinoïnezuur te vermengen met retinol. Deze nieuwe molecuul bezit eigenschappen van beide materialen; verbetering van resultaten van retinolgebruik zonder de bijwerkingen van retinoïnezuur.

r-Retinoate heeft een lichte crème-serumachtige textuur met een zeer lichte maar aantrekkelijke geur. R-Retinoate is niet vet, absorbeert snel en hydrateert om alle tekenen van huidveroudering tegen te gaan.

Het nieuwe r-Retinoate crème-serum toont opmerkelijke stabiliteit en in combinatie met vitamine C en vitamine E doeltreffendheid in het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. De huid wordt voller en helderder na zes weken en de resultaten verbeteren zich verder tot 12 weken en daarna.