BiRetix Oral - Voedingssupplement tegen acne/rosacea 30 stuks

€19,50 Incl. btw
Levertijd: 1-2 werkdagen

BiRetix Oral is een voedingssupplement ter bestrijding van acne. Het supplement is op basis van zink, nicotinamide (vitamine PP of B3), vitamine E, selenium en superoxide dismutase.

Zink is een essentieel sporenelement voor een gezonde huid. Helaas krijgen de meeste mensen met hun voeding te weinig zink binnen. Zink stimuleert de celdeling, bevordert het Vitamine A transport van de lever naar de huid en bevordert het herstel van een beschadiging aan het weefsel en de huid. Hierdoor is zink erg van belang bij acne, ontstekingen en rosacea.

Hoe te gebruiken?

Op een lege maag 1 capsule per dag innemen. Let op! Biretix Oral mag niet samen met ijzersupplementen en tetracycline worden gebruikt i.v.m. de opname van de ingrediënten beinvloedt kunnen worden.

Ingrediënten BiRetix Oral

Sojaolie (olie uit Glycine max (L.) Merril sojabonen), Zinkgluconaat, Voedingsgelatine, Verdikkingsmiddel: Glycerylmonostearaat, Nicotinamide (vitamine B3), Vitamine E 1000 IE/g (D-Alpha-tocopherol in zonnebloemolie), Emulgator: Sojalecithine (in sojaolie), SOD uit meloenen E.S. (Cucumis Melo, Polysacchariden, Arabische Gom), Natriumseleniet, Kleurstof: E171.